Për ne

ASTRA DESIGN

Duke prodhuar dyer të mbrendshme jemi të specializuar në kualitet të lartë të dyerve me dekor. ASTRA DESIGN është i vetmi prodhues në Gjermani i cili prodhon asgjë tjetër pos dekor dyerve dhe kornizave.

Kjo e bënë ASTRA-n një prodhues të përshtatshëm dhe në pozite të lartë.
Në rend të parë vijnë prodhimet që permbajnë 14 lloje të ndryshme të siperfaqeve me dekor të punuara me ngjyra moderne dhe perpunim të drurit, po ashtu edhe një koleksion të gjerë laminati për dyer funksionale tëcilat jane të punuara për përdorim komercial e profesional.

Investimet vjetore e kan bërë ASTRAN prodhues bashkëkohorë të dyerve në Evropë.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this