projekt Dizajn i mbrendshëm më shumë projekt 1 projekt dyer industriale ME SHUME PROJEKT 2 PROJEKT REZIDENCIALE Më SHUMë PROJEKT 3 PROJEKT Dyer xhami Më SHUMë PROJEKT 4 PROJEKT Dyer mbrendshme Më SHUMë PROJEKT 5

projekt Dizajn i mbrendshëm më shumë projekt 1 projekt dyer industriale ME SHUME PROJEKT 2 PROJEKT REZIDENCIALE Më SHUMë PROJEKT 3 PROJEKT Dyer xhami Më SHUMë PROJEKT 4 PROJEKT Dyer mbrendshme Më SHUMë PROJEKT 5
img06

ASTRA DESIGN

Kompani me përvojë më shumë se një dekadë.
Merret me shitjen dhe montimin e dyerve, me synimin kryesorë, që të ofroj kualitetin dhe dizajnin Gjerman.

img06

Prodhues bashkëkohorë

Ne jemi përfaqësuesit e vetëm ne rajon së kompanisë presitgjioze Friedrich Blanke GmbH, e cila ofron produktet e sajë inovative dhe cilësore ne tregun Evropian dhe me gjerë.

img06

Shumëllojëshmëri

Prodhimet që permbajnë 14 lloje të ndryshme të siperfaqeve me dekore të punuara me ngjyrat më moderne.

PARTNERËT TANË

VIDEO REKLAMË

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this