DYER GJERMANE

UntitledDuke prodhuar dyer te brendshme jemi te specializuar ne kualitet te larte te dyerve me dekor.
ASTRA dyert eshte i vetmi prodhues ne Gjermani i cili prodhon asgje tjeter pos dekor dyerve dhe kornizave. Kjo e ben ASTRA-n nje prodhues te pershtatshem dhe ne pozite te larte.
alt Ne rend te pare vijne prodhimet qe permbajne 14 lloje te ndryshme te siperfaqeve me dekor te punuara me ngjyra moderne dhe perpunim te drurit po ashtu edhe nje koleksion te gjere laminati per dyer funksionale te cilat jane te punuara per perdorim profesional. Investimet vjetore e kane bere ASTRAN prodhues bashkekohore te dyerve ne Evrope.